Blogroll

Miss Chinchilly

Jeg elsker hendes tæt på indlæg, og hun er virkelig god til at finde lakker der passer sammen, og lave swatches. Hendes navn er Maria. Jeg fandt hende igennem noget der kaldes Fælles fredag, hvor en masse neglelakblogger udvælger et tema, og laver en manicure derefter hver fredag. Hun er desværre ikke med mere, men jeg læser stadig med hos hende. Hun swatcher en masse forskellige mærker, Picture Polish, O.P.I., Essie, Appeal 4, China Glaze, Barry M, Chanel, Fnug, Ciate, CND, Dance Legend, Deborah Lippmann, Essence og mange flere... Tag et kig forbi, jeg er sikker på du ikke vil fortryde:-)

Siden er på dansk


En af hendes vildt flotte gradient:-) Hun er god til at sætte farver sammen, syntes i ikke det?


Negle Nymferne

Dette var den første blog jeg så, for omkring et halvandet år siden. Det var her jeg opdagede Fælles Fredag, og fandt de andre neglelakblogge, her i min blogroll. De har blogget siden April 2009, det er i hvert fald der deres første indlæg på bloggen blev lagt ud. Hvis du er nybegynder, så tag et kig på Neglelakkens Verden, hvor de har lavet en ordbog, med alle mulige udtryk du kan støde på i Neglelakkens Verden. De er to kvinder, der skriver, Sussi og Maja, med stor kærlighed for lak. her kan du støde på alle mulige mærker som O.P.I., Essie, Chanel, China Glaze, Barry M, Ciate og mange flere. Tag et kig:-)

Siden er på dansk, men med Google Translate Gadget.


Rijah

Denne blog fandt jeg også gennem Fælles Fredag. Hendes navn er Maria, og hun er 31 år gammel. Hun har blogget siden Marts 2009, og der er en masse manicurer man kan udforske på bloggen. Hun er vildt god til at lave swatches af lakker, og har tit en masse nyheder på bloggen. Hun er med i Fælles Fredag, Stamp one, Stamp all ten, og Polishers Inc. Hun er vældig god til at forklare ting, og jeg nyder at følge hende, for der kommer tit indlæg op på hendes blog. Tjek hende ud, vist du ikke har gjort det endnu:-)

Siden er på dansk, men med Google Translate Gadget.

Fancy Friday - Yndlings design dots
En af hendes mange flotte designs:-)


Just Polish It

Denne side stødte jeg også på, i forbindelse med Fælles Fredag. Ligesom (næsten) alle de andre. Hun er en pige, ved navn Louise Friss, på 20 år. Bloggen er vist fra 2013, af havd jeg kan se, lige nu og her. Hun laver alle mulige forskellige ting på hendes negle, swatches, nailart, akrylnegle, og mange flere. hun er rigtig dygtig, og opdaterer rigtig tit. Hun skriver også nogle indlæg omkring makeup, hudpleje, skønhed kort sagt. Hun er blogger hos Appeal 4 også, og derfor ser du mange af deres lakker på hendes blog. Hun er også med i Fælles Fredag. En blog som absolut er et klik hver:-)

Siden er på Dansk, men med Google Translate Gadget.

Er de ikke bare vildt flotte, Hun er god til at lave detaljer, ik?


Krummes Krummelurer

Dette er OGSÅ en blog, jeg har opdaget gennem Fælles Fredag Konceptet. Hun er en kvinde på 37 år, som har blogget i lidt tid. Hendes blog er lidt en blanding af makeup, neglelak, Lola Ramona sko, bøger og smykker, hjemmelavet tit, men der er stor overvægt af neglelak. Hun opdaterer tit, og laver nogle fine swatches. Hun er også deltager i Fælles Fredag, med hendes negle, og manicurer. Hun er kreativ, og jeg syntes hun har en vældig fin blog. Jeg vil virkelig gerne have nogle af de lakker hun swatcher, hun er virkelig god til at swatche lakker, så man har lyst til at købe dem. Tag et smut forbi, og kig på hendes blog:-)

Siden er på dansk, men med Google Translate Gadget.

Et eksempel på en af hendes lækre swatches, du får lyst til at få den hjem til dig, ikke også?Coewless Nailpolish Blog

Coewless, the one and only. Hendes blog fandt jeg gennem en søgning på Google, efter en swatch på en neglelak, fra kollektionen Cocktail Colours. Jeg blev fanget med det samme, og læste alle indlæggene, på to dage. Bloggen fandt jeg for et år siden, og har holdt ved, og læst den siden da. hun er virkelig dygtig til Nailart, tjek lige dette her design. Jeg håber hun vil fortsætte med at blogge, i lang tid, hun er virkelig en inspiration. Jeg er tit ordløs over nogle af de mange smukke designs hun laver. Tag et kig forbi, jeg lover dig, du vil ikke fortryde det.

Siden er på både dansk og engelsk.

1

Et eksempel på Coewlesses Nailart, Fantastisk ik?3 kommentarer:

 1. Tak for de søde ord, kan se jeg er i godt selskab med de andre søde piger ^_^

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kan godt lide din blog, så selvfølgelig skal den med herpå:-)

   Slet
 2. Hej Signe.

  Tak for de pæne ord, det betyder rigtig meget for mig. Jeg er super glad for at blogge, det er mit skønne fristed :D Så jeg er glad for at du kan bruge det til noget :D

  Kh. Christina

  SvarSlet

Tak fordi du kommenterer:-)