Pigen bag bloggen

 
Hej:-)
Siden du på en eller anden måde har vildfaret dig herind, så syntes jeg du fortjener lidt information om mig, eller Pigen bag bloggen, som man kunne friste sig til at kalde mig, hende der skriver herinde.
 
Hvem jeg er -Ja, jeg er et lakhoved, et menneske med stor kærlighed for alt der har noget med neglelak at gøre, et af de mennesker hvor bekendte kigger på en og spørger om man ikke har nok neglelakker, og svaret er nok rimeligt simpel, Nej, man kan ikke få for mange neglelakker, der er altid en ny tone farve, en ny effekt, et nyt mærke som man bare er nødt til at eje. Neglelak er en genial måde at udtrykke sig på, en form for kunst, som kun holder i kort tid, men som man kan vise frem og blive glad i låget af. På denne blog vil jeg dele mine små kunstværker og lade jer få inspiration, og håbe på at blive en inspirationskilde for jer, et sted for jeg kan gemme disse kunstværker og forny dem, til noget helt nyt, med andre farver og effekter.
 
Denne blog blev startet efter jeg fandt ud af at der var mange andre lakhoveder, og at der fandtes et helt univers kun med neglelakblogs, hvor man kunne finde inspiration. Navnet kom bare op i mit hoved, The Little Nailfairy, som en fe der kunne drysse magi på neglene, for det er nok det lak er, Ren Magi:-) Da det første indlæg blev udgivet var det helt magisk, et indlæg i den store blogverden som var skrevet af mig. Det er næsten helt magisk at trykke på udgiv, tænk hvad folk nu vil sige til det. Men jeg syntes at jeg er blevet taget godt imod,
så tak for det.


Min blog hovedemne vil nok altid være lak, siden det er derfor at bloggen er oprettet. Min yndlings lakmærke er Essie og L'Oreal Paris, som jeg syntes har en god holdbarhed og laver nogle vildt fede farver. Jeg kan i hvert fald kun fortælle godt om dem, da jeg ingen negative oplevelser har haft i forbindelse med disse. Det er næsten samme pris pr ml, så det kommer ren og skær an på hvilke lakker man vil ha'.

Nogle gange kunne det godt være der sneg sig en anmeldelse eller to ud, af et makeup produkt eller lignende, det er ikke sket endnu, men jeg har nogle klar til anmeldelse, hvor billederne bare skal tages, så det er ikke fordi denne blog bliver en makeup blog, fuldstændigt, den har mest fokus på lak, og hvis jeg en dag hellere vil anmelde både lak og andet makeup, skal jeg nok skrive det:-) Men jeg vil gerne høre jeres mening omkring det, så smid en kommentar, og gør' pigen bag skærmen glad:-)

Nå så håber jeg i føler at i kender mig lidt bedre, og for resten alle billederne på denne blog er taget med en Sony Xperia, som virkelig tager nogle hammergode billeder

Glad for at i hængte med så langt, vi skrives ved:-)

  
 
---------------------------
English: Hello you there:-) I am a girl there is addicted to nailpolish, and on this blog I will show you my art, and all I paint are with nailpolish, and is on my natural nails, so welcome, and lay a comment down below if you have any christens and I will try to answer them as best as I can:-)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tak fordi du kommenterer:-)